Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Κλειδί» ο Στέφενς!!

jelle-vossen-wordt-ambassadeur-special-olympics-belgie-id4412220-1000x800-n
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος στην  εφημερίδα Ντρούγκ, Ντέιβιντ Βαν Ντεν Μπρουκ και μίλησε για την πιθανότητα να μεταγραφεί ο Γέλεν Φόσεν στον ΠΑΟΚ. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο παίκτης θέλει να φύγει από την Γκενκ αλλά και πως η μεταγραφή του είναι ιδιαίτερα ακριβή. Παράλληλα, υπογράμμισε πως καθοριστικό ρόλο στην υποθετική μεταγραφή θα παίξει ο Χούμπ Στέφενς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Βαν Ντεν Μπρουκ:” Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει επαφές με την Γκενκ. Ίσως είχε κάνει μια πρόταση όμως ήταν πολύ μικρή. Ο Φόσεν είναι αρχηγός της ομάδας και θα κοστίσει έξι, επτά η και οκτώ εκκατομύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ από όσο γνωρίζουμε κάνει κάποιες φτηνές μεταγραφές η παίρνει παίκτες ελεύθερους όπως ο Μάρτενς. Μιλάμε για μια μεταγραφή που κοστίζει 8εκ. ευρώ αντίθετα με τον Μάρτενς που κόστισε συνολικά γύρω στο 1 εκ. ευρώ”.
Για την περίπτωση να υπάρξει συνδιοκτησία:“Δεν είναι κάτι που κάνουν στο Βέλγιο. Ίσως να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αγγλία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα αλλά όχι στο Βέλγιο”.
Για τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκενκ πως θα υπάρξει απώλεια από κάποιους παίκτες στην ομάδα”.
“Ίσως να είναι μέσα στους παίκτες αυτούς ο Φόσεν. Η Γκενκ περνάει μα κρίση αγωνιστική και περιμένουν όλοι πολλά από αυτόν. Αν όμως μια ομάδα δίνει 6-7 εκκατομύρια θα πάει ο Φόσεν καθώς έχει ακούσει και κάποια καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Είναι πάνω στον ΠΑΟΚ αν θα  δώσει τα χρήματα”.
Για το αν είναι ο Μάρτεν και ο Φόσεν φίλοι:“Γνωρίζονται καλά αλλά δεν είναι και κολλητοί”.
Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Φόσεν πως θέλει να φύγει:“Είναι αλήθεια ότι είχε δηλώσει πως το καλύτερο σενάριο για αυτόνείναι να φύγει τώρα και να πάει για κάτι καλύτερο. Υπάρχει ο Στεφενς τον οποίο τον εμπιστεύεται. Αν ο Στέφενς του πει πως είναι ένας παίκτη κλειδί για την ομάδα αυτό ίσως τον πείσει. Ο παίκτης ψάχνεται και για την Μπούντεσλιγκα αλλά ο Στέφενς μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο”.
Για το αν ο μάνατζερ του είναι ο γιος του Στέφενς:“Το άκουσα αυτό από Έλληνες συναδέλφους από την Ελλάδα. Μίλησα από τον Μίκαελ Στέφενς ο οποίος το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια”.
Για τον ρόλο του πατέρα του:“Ο μάνατζερ του είναι ο Λίχνεσταιν. Ο πατέρας του απλά ασχολείται με το παιδί του και προσπαθεί να το προστατέψει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: