Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Κλείνει» Νάτχο, το παλεύει για φορ!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπίμπρας Νάτχο στον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να ψάχνει έναν επιθετικό του επιπέδου του Ισραηλινού χαφ.

«Κλείνει» Νάτχο, το παλεύει για φορ
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσεις τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται εντατικά με την υπόθεση του Ισραηλινού χαφ τον τελευταίο μήνα, όταν και έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν.

Εξ’ αρχής οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος των «ασπρόμαυρων», αφού ο παίκτης είχε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους (όπως η Τότεναμ, η Σεβίλλη, η Στουτγκάρδη και η Γαλατασαράι).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να κρατήσουν μυστικές τις επαφές με τον 25χρονο μέσο, τη Δευτέρα του έστειλαν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο για να τον πείσουν και τελικά εκείνος έφτασε χθες στη συμπρωτεύουσα.

Πλέον οι δύο πλευρές συζητούν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου τους και όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Νάτχο.

Παράλληλα, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» ψάχνει έναν παίκτη του επιπέδου του Ισραηλινού μέσου και με την συγκεκριμένη μεταγραφή επιθυμεί να προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τον έχει βρει.

Στο Βέλγιο έγραφαν πως ο Φόσεν της Γκενκ εξακολουθεί να απασχολεί τους Θεσσαλονικείς, ενώ για τον Τζούνιορ Μοράες δεν υπάρχει κάτι νεότερο πέρα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη μεταγραφή να πάρει αναβολή για το καλοκαίρι, από τη στιγμή που οι πιθανότητες να ενισχυθεί η ομάδα στην επίθεση έχουν μειωθεί αρκετά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: