Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Θα έδινα και λεφτά για να επιστρέψω»

Τα πάντα έκανε ο Μανώλης Παπαστεριανός ώστε να επιστρέψει στον Άρη, όπως δήλωσε ο ίδιος. Ωστόσο, το θέμα δεν έκλεισε θετικά. «Με στεναχωρεί ότι έκανα κακό στην ομάδα», τόνισε.

«Θα έδινα και λεφτά για να επιστρέψω»
Σε κίνδυνο να τιμωρηθεί από την ομάδα του μπήκε ο μέσος της Κονκόρντια, Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να μείνει ελεύθερος από τον ρουμάνικο σύλλογο για να πάρει μεταγραφή για τον Άρη.

«Ο προπονητής ήταν κάθετος από την αρχή. Του είπα πως θα βάλω ακόμα και λεφτά από την τσέπη μου», τόνισε ο 26χρονος χαφ έσω του «Libero» και πρόσθεσε: «Το ενδιαφέρον του Άρη ήρθε για μένα σαν το χαρτί από το στρατό. Να έρθω δηλαδή να υπηρετήσω».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις επαφές του με τον Άρη: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Άρης με επέλεξε στην αρχή για τη θέση άνω των 24 ετών. Η πρώτη επαφή έγινε με τον κ. Σκόρδα στις 22-23 Δεκεμβρίου. Του είχα πει πως είμαι έτοιμος να αναλάβω την οποία ευθύνη. Έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στον Άρη, με κίνδυνο να τιμωρηθώ από την ομάδα μου».

Για τον αν τον υπολόγιζε ο προπονητής της Κονκόρντια: «Ο προπονητής ήταν κάθετος από την αρχή. Του είπα πως θα βάλω ακόμα και λεφτά από την τσέπη μου. Με θεωρεί όμως πολύ σημαντικό παίκτη. Παίξαμε δύο φιλικά και με έχει βάλει βασικό και στα δύο. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έκανα κακό στον Άρη. Άργησε να βρει παίκτη και με έχει πειράξει αυτό».

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα: «Άμα κάποιος παίκτης ξέρει τι σημαίνει Άρης, είναι τιμή για αυτόν να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Πολλοί με έλεγαν τρελό για την επιθυμία μου να επιστρέψω στον Άρη, δεν ξέρουν όμως τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας».

Για το αν σκεφτόταν να αποχωρήσει από τη Ρουμανία πριν έρθει η πρόταση των «κίτρινων»: «Δεν είχα πρόθεση να φύγω από τη Ρουμανία. Το ενδιαφέρον του Άρη ήρθε για μένα σαν το χαρτί από το στρατό. Να έρθω δηλαδή να την υπηρετήσω.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Παρότι η ομάδα θεωρείται καταδικασμένη από πολλούς, πιστεύω πως θα σωθεί».

Για τον Κρίστι Βανγκέλι, που κάλυψε τη θέση για τον παίκτη άνω των 24 ετών: «Είναι παίκτης που παθιάζεται. Ένας αθλητής με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και θα δώσει ώθηση στους μικρούς. Για μένα πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: