Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση ΠΣΑΚ με Ανδριανό!

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, στον οποί κατέθεσαν τις απόψεις τους για την αντιμετώπιση της βίας, είχε το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών του μπάσκετ (ΠΣΑΚ).

Συνάντηση ΠΣΑΚ με Ανδριανό
Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών παικτών του μπάσκετ είχε συνάντηση την Τρίτη (28/1) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για θέματα αντιμετώπισης της βίας.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, είχαν μέλη του Δ.Σ του ΠΣΑΚ, με αντικείμενο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έδωσαν στον υφυπουργό σαφέστατο μήνυμα, πως η βία δεν έχει θέση στο μπάσκετ και επιβεβαίωσαν το πνεύμα συνεργασίας και τη συστράτευσή τους με ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο, ώστε να προωθήσουν το αντίδοτο στο δηλητήριο της βίας.

Ο Υφυπουργός, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα της πολιτείας είναι η εγγύηση της ασφάλειας των παικτών, των προπονητών και των θεατών και δεσμεύτηκε πως η πολιτεία θα συνεχίσει να κινείται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα: της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της καταστολής, της θεσμικής θωράκισης, επιδιώκοντας ολοένα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις δράσεις. Θέματα, τα οποία θα αποτελέσουν και αντικείμενο συζήτησης, στο νέο αθλητικό νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: