Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Διαψεύδει ο Αιγινιακός για Γέσιτς!

Απαντήσεις θέλησε να δώσει μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Αιγινιακός για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τον Γέσιτς να παίρνει μεταγραφή στην ομάδα του Αιγινίου.

Διαψεύδει ο Αιγινιακός για Γέσιτς
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Γέσιτς. Αυτό είναι το μήνυμα του Αιγινιακού όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Σέρβο μέσο να «μετακομίζει» στο Αιγίνιο.

Μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου, Αλέκου Βοσνιάδη και του προέδρου του συλλόγου, Κώστα Πάτση, για το θέμα της αποχώρησης του Γέσιτς, έρχεται επίσημη «θέση» της νεοφώτιστης ομάδας που στόχο έχει να δώσει τέλος στα σενάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου του Αιγινίου:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ουδέποτε προσέγγισε ή πρόκειται να προσεγγίσει ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε άλλη ομάδα αν πρώτα δεν ενημερώσει την ομάδα του. Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρίσκεται αυτός να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδος για επικοινωνιακά παιχνίδια και σκοπιμότητες που πιθανόν να έχουν και σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα. Με την ευχή ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, επιφυλασσόμεθα για οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: