Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πλήγμα με Λουκάκου στην Έβερτον!

Δεν έφτανε η «βαριά» ήττα από την Λίβερπουλ για την Έβερτον, θα χρειαστεί να παίξει και χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου για το επόμενο διάστημα, λόγω του ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Πλήγμα με Λουκάκου στην Έβερτον
Τις υπηρεσίες του Ρομέλου Λουκάκου για αρκετές ημέρες θα στερηθεί η Έβερτον. Ο 20χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» όπου τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν με 4-0 και αποχώρησε με φορείο. Σύμφωνα με τον τεχνικό της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός.

«Θα κάνουμε εξετάσεις αύριο και θα δούμε το ακριβές μέγεθος. Ο αστράγαλός του ήταν καλά δεμένος, αλλά και πάλι δεν έχει αποφύγει τη ζημιά που φαίνεται σοβαρή. Τον γύρισε σε μία προσπάθειά του να αμυνθεί. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι που μπορεί να πονέσεις πολύ και αυτή ήταν μία από αυτές», ήταν επακριβώς τα λόγια του Μαρτίνεθ, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί για μεταγραφή η Έβερτον ώστε να καλύψει το «κενό» του Λουκάκου, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: