Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το έψαξε για Μάκο, αλλά ήταν «αλμυρός»

Προσπάθεια για να αποκτήσει τον Γρηγόρη Μάκο έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Άρης, όμως ο παίκτης είναι ακριβός για τους «κίτρινους». Συζητήθηκε και του Μακρή, που επίσης ήταν μια δύσκολη περίπτωση.

Το έψαξε για Μάκο, αλλά ήταν «αλμυρός»
Ο Άρης ήθελε να κλείσει άμεσα δύο ακόμη μεταγραφές, ώστε να φανεί ακόμη πιο ενισχυμένος στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Όπως και συνέβη χθες (28/1) με την ανακοίνωση των Βανγκέλι και Τσιάρα.

Ως γνωστόν υπήρχε η δυνατότητα για απόκτηση μόνος ενός παίκτη άνω των 24 ετών και αυτή η θέση καλύφθηκε με τον πρώτο, που είναι 29 χρονών. Προτεραιότητα αποτελούσε ο Παπαστεριανός, όχι επειδή δεν πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας στις δυνατότητες του Αλβανού παίκτη, αλλά λόγω θέσης προτιμούσαν τον μέσο της Κονκόρντια.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα καθυστέρησε χαρακτηριστικά, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας και ο 26χρονος χαφ δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος. Πάντως, στην προηγούμενη θητεία του στον Άρη ο Βανγκέλι έπαιξε σε πολλές θέσεις. Χρησιμοποιήθηκε κατά καιρούς σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ κατ’ ανάγκην αγωνίστηκε λίγες φορές και ως αμυντικός μέσος.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες προτού ολοκληρώσει ο Άρης τη μεταγραφή του πρώην αμυντικού της Τσεσνομόρετς, έκανε προσπάθεια για να αποκτησεί τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ανήκει στην Ανόρθωση. Ήταν από την αρχή δύσκολη η περίπτωση, αλλά η κίνηση έγινε, ωστόσο οι απαιτήσεις του 27χρονου ήταν αρκετά υψηλές για τα δεδομένα των «κίτρινων» που μπόρεσαν να πλησιάσουν στα «θέλω» του πρώην αμυντικού χαφ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ.

Ακόμη, συζητήθηκε και το όνομα του Γιώργου Μακρή, τον οποίο είχε προτείνει ο Σούλης Παπαδόπουλος το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση εγκαταλείφθηκε γρήγορα, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Επιπλέον, είναι δεύτερος σε συμμετοχές από τους παίκτες του ΟΦΗ, μαζί με τον Μπούρμπο και αποκλείεται να τον αφήσουν οι Κρητικοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: