Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχει και το Κύπελλο…!

Με τις τελευταίες εκτός απροόπτου «πιστολιές» του Κώστα Μήτρογλου με την ερυθρόλευκη, ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» απόψε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Υπάρχει και το Κύπελλο…
Πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες είναι η επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού – και από τη στιγμή που και ο παίκτης θέλει να παίξει στην Premier League – είναι πιθανό το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι η τελευταία εμφάνιση του διεθνούς φορ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ωστόσο, ο Μίτσελ δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον διεθνή φορ και στη θέση του θα παίξει ο Ολαϊτάν, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει φορμαρισμένος.

Εκείνο που θα ήθελαν οι Πειραιώτες στο σημερινό ματς με τους «κυανόλευκους» ήταν ένα αποτέλεσμα ανάλογο με εκείνο που είχαν πετύχει στο πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη», όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0 και ο επαναληπτικός στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Εκείνο που έχει ζητήσει ο Ισπανός από τους παίκτες του είναι να μπουν με πάθος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και να προσπαθήσουν να σημειώσουν ένα γρήγορο τέρμα.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Μανιάτης, με τους Φουστέρ και Κάμπελ στα πλάγια.

Ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Ολαϊτάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Ντομίνγκες, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος και Βούρος. Εκτός έμειναν οι Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Πελέ Χολέμπας και Σιόβας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: