Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Ματιές» σε Φέρντιναντ!

Την περίπτωση του Άντον Φέρντιναντ φέρονται να εξετάζουν στον Παναθηναϊκό εν όψει του καλοκαιριού, όταν και θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

«Ματιές» σε Φέρντιναντ
Πριν από λίγο καιρό είχε προκύψει θέμα αποχώρησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκού, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κροάτη στόπερ είχε εκδηλώσει ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είχε αναγκάσει τον Νίκο Νταμπίζα να ξεκινήσει την αναζήτηση για να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, στην περίπτωση που ο διεθνής άσος αποχωρούσε από την ομάδα.

Όπως γράφει το «Goal News», ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Άντον Φέρντιναντ που αγωνίζεται στην Αντάλιασπορ.

Συγκεκριμένα, ο Νταμπίζας ψάχθηκε για πιθανό δανεισμό του Βρετανού κεντρικού αμυντικού, όμως η διαφαινόμενη παραμονή του Σίλντενφελντ «παγώνει» το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φέρντιναντ το καλοκαίρι ως αντι-Σίλντενφελντ.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος παίκτης έχει παίξει σε 6 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 524 λεπτά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: