Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Θα ανέβουν 3 ομάδες»

a3e360e6359d998414b5933da65b166e_L
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που αφορούν  την Φούτμπολ Λίγκ και το επίμαχο ζήτημα με την άνοδο 3 ομάδων στην Σούπερ Λίγκ

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες , έχουμε τον αγώνα κυπέλου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας και φυσικά ο στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.
Υπάρχει μια ξεκάθαρη αδικία που ξεκίνησε από ένα λάθος της ΕΠΟ η οποία έκανε αποδεκτή την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ, ενώ η προκήρυξη της Φούτμπολ Λιγκ είχε κατατεθεί πιο πριν  και με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι 100% σίγουρο ότι αν το διαιτητικό δικαστήριο τελικά συνέλθει , θα βγάλει απόφαση υπέρ τριών ομάδων. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το διαιτητικό δικαστήριο θα βγάλει την σωστή και δίκαια απόφαση. Για αυτό και η Σούπερ Λιγκ προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους ώστε να το αποφύγει αυτό. Για αυτό και ο κ. Μωραλης έχει δηλώσει ότι αν δεν βγάλει απόφαση το διαιτητικό, θα εγγράψουμε δυο ομάδες του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.
Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, είμαστε όλοι μια γροθιά.
Αυτή η πονηριά που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λιγκ μας οδήγησε σε τέτοιες κινήσεις που δεν ξέρουμε που θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος. Αν δεν προχωρήσει το θέμα είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε και σε πολιτικά δικαστήρια. Είμαστε στην Φούτμπολ Λιγκ και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της κατηγορίας.
Για την ομάδα και τα αγωνιστικά: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αυτός που μας ενδιαφέρει είναι προχωράει η ομάδα όπως προχωράει τώρα, να φτάσουμε στα πλέι οφ και να παίζουμε όπως παίζουμε τώρα. Μεταγραφές όχι πολλές , κάναμε και κάποιες αποδεσμεύσεις, θέλουμε να είναι νοικοκυρεμένα τα πράγματα στην ομάδα. Η ομάδα δεν μπαίνει μέσα αλλά μπαίνουμε εμείς μέσα που χρηματοδοτούμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: