Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βαλντέζ και Τρέχο σε πρώτο πλάνο!

Βαλντέζ και Τρέχο σε πρώτο πλάνο Τις περιπτώσεις των Νέλσον Βαλντέζ και Οσκαρ Τρέχο φέρονται να προχωρούν στον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσουν τον Κώστα Μήτρογλου και τον Βλάντιμιρ Βάις, αντίστοιχα. Δείτε τους δυο παίκτες σε δράση.

Μεταγραφικός… οργασμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια και η επικείμενη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Φούλαμ για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψαχθούν για να αντικαταστήσουν τους δύο παίκτες που αποχώρησαν από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Για την αντικατάσταση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού προέκυψαν οι πληροφορίες για τον Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ, όμως από χθες το βράδυ ακούγεται έντονα το όνομα του Αργεντίνου, Οσκαρ Τρέχο της Τουλούζ, που φέρεται να προτιμά ο Μίτσελ.

Ο 25χρονος παίκτης (κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου) ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια πήγε στην Μαγιόρκα.

Στη συνέχεια, έπαιξε ως δανεικός στην Έλτσε και στο μισό της σεζόν 2009/10 πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν και το προηγούμενο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Τουλούζ, στην οποία τη φετινή σεζόν έχει 17 συμμετοχές και ένα γκολ.







Για τη θέση του Μήτρογλου πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να καταλήγουν στην περίπτωση του Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος είναι επιθετικός με επιβεβαιωμένη έφεση στο σκοράρισμα. Ο Παραγουανός ανήκει στην Αλ Τζαζίρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και έχει πετύχει 12 γκολ.








Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: