Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στον Παναιγιάλειο ο Ατματζίδης!

Αποχώρησε από την Καλλιθέα ο Παναγιώτης Ατματζίδης και γρήγορα-γρήγορα τα βρήκε σε όλα με τον Παναιγιάλειο, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Παναιγιάλειο ο Ατματζίδης
Με την φανέλα του Παναιγιάλειου θα αγωνίζεται στο εξής ο Παναγιώτης Ατματζίδης. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε απ’ την Καλλιθέα, ωστόσο βρήκε γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κατηφορίζοντας εκ νέου προς Αχαΐα, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε σήμερα για την ομάδα μας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικόςΠαναγιώτης Ατματζίδης, γνωστός από την πολυετή θητεία του στο πρωτάθλημα της Footbal League με Βύζαντα,Παναχαϊκή και Καλλιθέα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και αύριο έρχεται στο Αίγιο, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιγιάλειο, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναγιώτης Ατματζίδης είναι γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1986 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από τον Ακράτητο, σε ηλικία μόλις 17 χρόνων. Στις Εθνικές κατηγορίες «μετράει» συνολικά: 184 συμμετοχές και 34 τέρματα!


Ο ίδιος μέσω Facebook, αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Καλλιθέα: «Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας με την ομάδα της Καλλιθέας, θέλω να ευχαριστήσω κάθε άνθρωπο που συνεργάστηκα σ’ αυτό το σύλλογο και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: