Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση… τεσσάρων λεπτών!!

Τέσσερα λεπτά και δύο γκολ από Παπάζογλου-Κάλαϊτζιτς ήταν αρκετά στον ΟΦΗ, που νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο και έκανε βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Φόβοι ότι ο Λαμπρόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών

Υπόθεση… τεσσάρων λεπτών
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο Ηράκλειο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση. Οι Κρητικοί "καθάρισαν" το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Παπάζογλου στο 61' άνοιξε το σκορ, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Κάλαϊτζιτς με πέναλτι να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Σα Πίντο.

Το ματς

Πιο πιεστικός ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο με κατοχή μπάλας, αλλά και αναποτελεσματικός στην επίθεση, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Σε παθητικό ρόλο ο Πανιώνιος, ο οποίος προσπάθησε παίζοντας πολύ κλειστά να κρατήσει το μηδέν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους Κρητικούς, οι οποίοι στο 31ο λεπτό δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, αφού ο Λαμπρόπουλος πέρασε δύο αντιπάλους αλλά τελικά πλάσαρε άουτ. Στο 35’ ο Σα Πίντο υποχρεώθηκε να τον αντικασταστήσει με τον Κουτσιανικούλη, καθώς τραυματίστηκε. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι ο αμυντικός των Κρητικών υπέστη ρήξη χιαστών.

Στο δεύτερο μισό, η πίεση του ΟΦΗ καρποφόρησε. Στο 61ο λεπτό οι Κρητικοί κατάφεραν να λύσουν τον «γόρδιο δεσμό» με κεφαλιά του Παπάζογλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κάλαιτζιτς έκανε το 2-0 με πέναλτι, που κέρδισε ο Περογαμβράκης, ο οποίος ανατράπηκε από τον Λαμπρόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα και να γίνουν πιο επιθετικοί και στο 89’ έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους με τον Κολοβό. Από την άλλοι ούτε οι παίκτες του Σα Πίντο το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν και για τρίτο γκολ, που θα τους έφερνε με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην το κατάφεραν, αλλά και το 2-0 τους δίνει ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

ΟΦΗ (Σα Πιντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (35’ Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος (46’ Στάθης), Μακρής, Μιλιάζες, Περογαμβράκης (76’ Σίσιτς).

Στον πάγκο: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Ροβίθης, Βερόν.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης (59’ Παντίδος), Κολοβός, Κουλουχέρης, Γιάννου (84’ Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Κούρντι, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Λάσνικ (56’ Ντούνης).

Στον πάγκο: Ανέστης, Κούρος, Πάνος, Μπούζας,.

Διαιτητής: Θάνος.

Βοηθοί: Τάτσης, Πασχάλης

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: