Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μπλατ: «Φαβορί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Στα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four συμπεριέλαβε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας για το προσεχές ματς με τη Ρεάλ.

Μπλατ: «Φαβορί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (30/1) την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα (σε όλες τις διοργανώσεις) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπλατ, τόνισε πως οι Μαδριλένοι μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελούν τις βασικές υποψηφίους για πρόκριση στο final-4 του Μιλάνου.

«Η κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άμεση συνέπεια όλων όσων συνέβησαν έπειτα το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης (σ.σ. 2011), όπου τη νικήσαμε στον ημιτελικό. Έκτοτε διατήρησε τον κορμό, ενισχύθηκε και πέρυσι επέστρεψε σε τελικό Ευρωλίγκας, όπου ο Ολυμπιακός έκανε το αδιανόητο και τη νίκησε. Έχει 9 παίκτες απ' την περασμένη ομάδα κι ως εκ τούτου αποτελεί βασική υποψήφια για το Final Four, συμπεριλαμβανομένων του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας», ήταν λόγια του προπονητή της Μακάμπι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: