Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δώρο εξ ουρανού για Μήτρογλου!!

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο sportdog την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Γιατί δίνει συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού; Τα συγχαρητήρια μας στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Μήτρογλου. Δεν τελείωσε ακόμα; Μη και χαλάσει! Τότε δεν θα μιλάμε για επιτυχία, για τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά για χαζομάρα.
Εκπροσωπώντας νταηλίκι όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ο αποδυτηριάκιας απευθύνει ένα ηχηρό "Μπράβο" στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αν τελικά κλείσει το deal της παραχώρησης του Μήτρογλου.
Η πρόταση της Φούλαμ είναι δώρο εξ ουρανού. Και "τίτλος τιμής" για τον πρωταθλητή. Έτσι το εκτιμώ. Μια ομάδα από άλλον ποδοσφαιρικό πλανήτη μου προσφέρει τόσο χοντρό πακέτο για έναν δικό μου παίκτη. Τι άλλο θέλω;
Και δεν μπορεί να πει "Όχι" ο Ολυμπιακός. Και γιατί να το πει; Εταιρεία είμαστε. Αγοράζουμε και πουλάμε. Το νταραβέρι "Μεταγραφές" δεν είναι μόνον ψωνίζω, είναι και πουλάω. Και η μαστοριά είναι να μοσχοπουλάω, όχι να ξεπουλάω. Όπως και να αποκτώ παίκτες με διπλό στόχο. Και να μου παίξουν μπάλλα και να τους μεταπουλήσω για να κερδίσω.

ΜΑΓΚΙΑ του Ολυμπιακού που δεν ξεβρακώθηκε στη Φούλαμ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Κι αν πάει στη Φούλαμ ο Μήτρογλου, τότε δηλαδή ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον γκολτζή του στα ματς με την Μάντσεστερ; Σοβαρέψου, κύριε. Ποιος ασχολείται με το τσάμπιονς ληγκ και την Μάντσεστερ; Μη μου κάνεις πλάκα.
Και δεν θα το πάω στο αλλοιώς. Ότι και με δύο Μήτρογλου ο Ολυμπιακός έχει λιγώτερες πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στην Μάντσεστερ. Μη ξεφεύγουμε από την καρδιά του θέματος.
Η Φούλαμ ανήκει σ' άλλη ποδοσφαιρική αγορά και με τα μέτρα του αγγλικού πρωταθλήματος, όχι τα δικά σου, του ντόπιου πρωταθλήματος, κάνει μία οικονομική προσφορά για τον Μήτρογλου.
Δεν υπάρχει “Όχι” στην Φούλαμ. Υπάρχει, και μαγκιά του Ολυμπιακού, ότι δεν ξεβρακώθηκε, ότι έπαιξε δυναμικά στο νταραβέρι. Δεν τον δίνουμε με τόσα, μόνον με τόσα συν.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: