Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το καρέ της ΑΕΚ!

Αδιάκοπα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της… επόμενης ΑΕΚ! Μετά τις συμφωνίες που ήδη έχει πετύχει, η «Ένωση» ρίχνει το βάρος σε τέσσερις θέσεις. Ποιες είναι και τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Το καρέ της ΑΕΚ
Όλα στην ΑΕΚ λειτουργούν πλέον ρολόι. Και μάλιστα απ’ αυτά που… βάζεις επίτηδες λίγο πιο μπροστά για να μη χάνεις χρόνο. Όπως γίνεται λοιπόν και στο θέμα του γηπέδου, έτσι και στο μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν η «Ένωση» προχωρά αδιάκοπα τις διαδικασίες.

Μετά τις συμφωνίες με Κολοβέτσιο, Ανέστη και Λαμπρόπουλο, τις σχεδόν τελειωμένες υποθέσεις των Αραβίδη και Σαρρή και τις γνωστές εδώ και καιρό κινήσεις με Μάνταλο-Φαγέ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δημιουργήσει ήδη μια βάση του ρόστερ της Β’ Εθνικής. Και όπως αναφέρει η «Sportday», ρίχνουν πλέον το βάρος σε τέσσερις θέσεις όπου θεωρούν ότι απαιτείται ενίσχυση.

Καταρχάς, σ’ αυτή του αριστερού μπακ. Εκεί όπου υπάρχουν οι Πεταυράκης και Τσουμάγκας, ωστόσο το ιδιόμορφο πρόβλημα τραυματισμού που έχει ταλαιπωρήσει τον δεύτερο ίσως οδηγήσει στην αναζήτηση άλλης μια λύσης. Με μόνη περίπτωση να φαντάζει ενδιαφέρουσα απ’ την Ελλάδα τον Κούρο του Πανιωνίου.

Επίσης, στην «Ένωση», θ’ αναζητήσουν έναν ακόμα στόπερ -με διαφορετικά ωστόσο χαρακτηριστικά απ’ τους υπόλοιπους. Έμπειρο, με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Το θέμα Μόρα -σ’ αυτό το πλαίσιο- μένει πάντα ανοιχτό. Κατά τ’ άλλα, η ΑΕΚ θα ψάξει κι έναν ποιοτικό ακραίο χαφ. Που δύσκολα θα είναι ξένος (εξαιτίας και των σχετικών περιορισμών που θα υπάρχουν και του χρόνου) αλλά θα μπορεί να προσφέρει λύσεις και προοπτική.

Το μεγάλο στοίχημα, δε, θα είναι εκείνο του επιθετικού κορυφής. Εκεί όπου η ΑΕΚ θα «δώσει ρέστα» για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Είτε αυτός θα είναι ξένος, είτε θα έχει χαρακτηριστικά σαν του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος παρεμπιπτόντως χαίρει μεγάλης εκτίμησης απ’ όλους στην «Ένωση».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: