Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το άφησε ανοιχτό για μεταγραφές ο Βενγκέρ!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ της Άρσεναλ πριν από τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, όπως παραδέχθηκε ο Αρσνέν Βενγκέρ.

Το άφησε ανοιχτό για μεταγραφές ο Βενγκέρ
Οι απουσίες που θα έχει το επόμενο διάστημα η Άρσεναλ φαίνεται πως αναγκάζουν τον Αρσέν Βενγκέρ να ενισχύσει περισσότερο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον αποβλήθηκε ο Ματιέ Φλαμινί και θα απουσιάσει στα επόμενα τρία ματς, ενώ ο Σάντι Καθόρλα είναι τραυματίας.

Επίσης, πολύ καιρό είναι εκτός δράσης ο Αμπού Ντιαμπί και ο Θίο Γουόλκοτ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ που τραυματίστηκε σε προπόνηση των Λονδρέζων και θα μείνει αρκετό καιρό στα… πιτς.

Για αυτό τον λόγο ο Ασλατός προπονητής παραδέχεται ότι υπάρχει πιθανότητα οι «κανονιέρηδες» να χρειαστούν να αποκτήσουν νέους παίκτες μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Δεν έχω να σας πω κάτι απόψε (χθες), ίσως ελπίζω να έχω να σας πω κάτι επειδή χάσαμε αρκετούς παίκτες τώρα. Χάσαμε τον Φλαμίνι για τρεις αγώνες, όπως και ο Ράμσεϊ, αλλά συνολικά πιστεύω ότι ο Τζάκ Γουίλσιρ θα αναρρώσει σύντομα οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει», δήλωσε ο Βενγκέρ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: