Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι επόπτες από την Αθήνα κι ο α' προημιτελικός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ρίχνει μία ματιά μέσω του sport-fm.gr στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου, Ολυμπιακός-Ατρόμητος, από δύο διαφορετικές σκοπιές.

Οι επόπτες από την Αθήνα κι ο α' προημιτελικός
*** Οι μεταγραφές πουλάνε. Και δη ενός τεράστιου γκολτζή όπως ο Μήτρογλου. Χαίρω πολύ, το ξέρω.

*** Αλλά φίλοι μου όλα μέσα στο χορτάρι κρίνονται. Πάει καλά η ομάδα; Ουδείς ασχολείται. Δεν πάει καλά η ομάδα; Τότε θυμάσαι και το Μήτρογλου και το Βάϊς και τον Φετφατζίδη ακόμη!

*** Γι΄αυτό για εμένα έχει μεγάλη σημασία απόψε το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Πρώτος προημιτελικός. Μεγάλο παιχνίδι! Ντέρμπι είναι στα δικά μου τα μάτια!

*** Δείτε τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο εδώ και πέντε χρόνια. Όλα τα ματς παίζονται ως το τελευταίο λεπτό. Όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός, το κάνει στο γκολ, ενώ φέρνει και ισοπαλία, αλλά και χάνει!

*** Σκληρό καρύδι ο Ατρόμητος. Κι ειδικά ο φετινός Ατρόμητος. Η ομάδα στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη ομοιογένεια. Σε σχέση με πέρσι έχει οκτώ ίδιους στην ενδεκάδα, συν γκολκίπερ, Ούμπιντες και Παπαδόπουλο. Δεν το βρίσκεις αυτό πουθενά αλλού στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου όλες οι ομάδες αλλάζουν από 50 έως 70% κάθε χρόνο.

*** Κι ο Ατρόμητος είναι και μία ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει και το σεβασμό της διαιτησίας. Τον υπολογίζουν καθότι καλή και δυνατή ομάδα κι ένας σύλλογος με διοίκηση συνεπή και σοβαρή.

*** Το είδαμε άλλωστε και στα δύο φετινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό!

*** Στο μεν Καραϊσκάκη (2-1) είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μήτρογλου με υπόδειξη του Αθηναίου επόπτη Καρατζίκα. Το σκορ ήταν 2-1 κι αμέσως μετά ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

*** Στο δε Περιστέρι (0-0) με επίσης λανθασμένη υπόδειξη του επίσης Αθηναίου επόπτη Απτόσογλου είχε σταματήσει προσπάθεια μισό γκολ του Ολαϊτάν, που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

*** Λεπτομέρεια: Απόψε πρώτος επόπτης είναι ο Ακρίβος, Αθηναίος κι αυτός. Και Αθηναίος είναι κι ο διαιτητής, ο Παππάς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: