Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Τσέζαρεκ και η… σύμπτωση!!

Μία φωτογραφία, μια έντονα ανεπτυγμένη φημολογία και η ανάγκη του Αστέρα Τρίπολης για ενίσχυση, έκαναν το όνομα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, να ακουστεί στην Αρκαδία.

Ο Τσέζαρεκ και η… σύμπτωση!
Είναι δεδομένο πως στην Τρίπολη και τον Αστέρα κορυφώνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών. Οι Αρκάδες, μετά από εισήγηση του Στάικου Βεργέτη, αναζητούν παίκτη για την επίθεση αλλά και για την γραμμή πίσω από τον φορ.

Την Τρίτη και ενώ πληροφορίες αναφέρουν, πως υπάρχει ήδη μια αρκετά προχωρημένη περίπτωση για τους «κυανοκίτρινους», με ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να περάσει από εργομετρικά, υπήρξε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που έκανε πολλούς φίλους της ομάδας, να αναπολούν περασμένες σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, στην προσωπική σελίδα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, στο facebook, αναρτήθηκε φωτογραφία από φίλαθλο της τωρινής ομάδας του, Ριέκα, η οποία ανέφερε στα ελληνικά (!): Καλή τύχη.

Από μόνο του, αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, όμως αναλογιστεί κανείς πως ο Αστέρας αναζητά επιθετικό, ο Κροάτης φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και στην Τρίπολη έχει θαυμαστές, εντός και εκτός ομάδας, μπορεί να σημαίνει και πολλά. Το μόνο που μένει, είναι σε πρώτη φάση, αν τίθεται θέμα επιστροφής του Τσέζαρεκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε δεύτερη φάση, αν πρόκειται για τον Αστέρα.

Αυτό, θα φανεί τις αμέσως, επόμενες ημέρες…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: