Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βαλντές, Πέρες και Τρέχο σε πρώτο πλάνο!!

Στο Λιμάνι ψάχνουν πλέον 2 παίκτες με το βάρος να έχει πέσει σε Πέρες-Τρέχο-Βαλντές με τις πληροφορίες να μιλούν για προχωρημένες υποθέσεις και... εκπλήξεις. Τι έλεγε ο Παραγουανός για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι μεταγραφικές ζυμώσεις στο Λιμάνι καλά κρατούν και ενώ η Τετάρτη θα είναι μία καθοριστική ημέρα τόσο για το deal για τον Μήτρογλου όσο και για άλλα ζητήματα. Την στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε καλό δρόμο για συγκεκριμένες υποθέσεις, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κυρίως την ισπανική και την αγγλική αγορά και για αντί-Βάις αλλά και για τον διάδοχο του διεθνούς φορ.
Παίκτες όπως οι Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ, Πέδρον Λεόν της Χετάφε και Ελισέου της Μάλαγα απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις, που βρίσκονται στην λίστα τους και ενώ ο χρόνος τους πιέζει ασφυκτικά, καθότι έχουν απομείνει λίγες ημέρες. Και αυτό διότι τσεκάρονται άλλοι ποδοσφαιριστές από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία.
Ειδικά ο Πέρες αρέσει πολύ στον Μίτσελ και στον σύλλογο γενικότερα. Είναι άλλωστε ένας παίκτης με δυνατότητα και ευχέρεια να παίξει και στα δύο άκρα. Μάλιστα με βάση ενημέρωση από την Ισπανία οι πρωταθλητές έχουν ζητήσει δανεικό τον Πέρες με την Βιγιαρεάλ από την άλλη να συζητά για πώληση.
Όσον αφορά στα χαφ στις επιλογές του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Όσκαρ Τρέχο. Ένα όνομα που είναι επίσης πολύ ψηλά και για το οποίο γίνονται κουβέντες. Για την θέση του φορ πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν πως στα υπ' όψιν υπάρχει και η περίπτωση του αδερφού του Μάρκο Σέποβιτς, Στέφαν, που πρόκειται να φύγει από την Σπόρτινγκ Χιχόν. Είναι για μία περίπτωση φορ, που μπορεί να προσφέρει άμεσα.
Πρόκειται για παίκτη που ενδέχεται να αποτελέσει την... έκπληξη. Όμως ένα όνομα που έχει διαρρεύσει και φαίνεται να... παίζει πολύ δυνατά είναι εκείνο του Βαλντές, ενός παίκτη που αγωνίζεται αυτήν την στιγμή εκτός Ευρώπης. Από κάποιες πηγές μάλιστα προκύπτει πως έχει το προβάδισμα για αντί-Μήτρογλου και ότι έχουν ήδη αρχίσει επαφές (που γίνονται σε καλό κλίμα) για να κλείσει.
Για τον Παραγουανό φορ η Μούρθια έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον όμως όπως έλεγε ο ίδιος στους συμπατριώτες του τον εξιτάρει έντονα η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι στην Ισπανία θα μπορούσε να καρπωθεί περίπου 800 με 900 χιλ. ευρώ ετησίως. Για τον Βαλντές το... πρότζεκτ των Πειραιωτών είναι να αποκτηθεί δανεικός για ένα εξάμηνο με οψιόν αγοράς.
Με άλλα λόγια οι Πέρες, Τρέχο και Βαλντές δεσπόζουν για τα καλά στα ερυθρόλευκα πλάνα αυτήν την στιγμή, με τους δύο εξ αυτών να έχουν ουκ ολίγες πιθανότητες να πιάσουν Λιμάνι. Υπάρχει και η επιλογή του Μικού για την επίθεση, η οποία επίσης εξετάζεται. Από την άλλη στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες ορισμένα ΜΜΕ συνέδεσαν την πιθανή αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από την Φούλαμ με την απόκτηση του Μήτρογλου.
Εξάλλου και η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας απασχολεί την δεδομένη χρονική περίπτωση τους νταμπλούχους Ελλάδας. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα στον πειραϊκό σύλλογο και πως τα θέματα μεταγραφικής φύσεως που ζητούν λύσεις δεν είναι και λίγα. Φαίνεται όμως πως τα... χτυπήματα που πρέπει θα γίνουν λίαν συντόμως.
Το βέβαιο είναι πως στον Ολυμπιακό θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες που φυσικά και γνωρίζει και εγκρίνει ο Μίτσελ. Τα νεότερα στους πρωταθλητές Ελλάδας αναμένονται άμεσα και αναμφίβολα οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες. Οι δύο παίκτες που θα αποκτηθούν πάντως θα δηλωθούν μαζί με τον Μαρκάνο στην ευρωπαϊκή λίστα, που θα σταλεί μέχρι την Δευτέρα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: