Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πάει Λονδίνο ο Μήτρογλου!!

Όλο και πιο κοντά στη Φούλαμ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού και θα μεταβεί, εκτός απροόπτου μέσα στη μέρα, στο Λονδίνο.

Πάει Λονδίνο ο Μήτρογλου
Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την (ούτως ή άλλως) 19μελή αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα και μέσα στη μέρα θα μεταβεί στο Λονδίνο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα.

Οι εκπρόσωποι του Μήτρογλου, αλλά και ο Γιάννης Βρέντζος, βρίσκονται στο Λονδίνο για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal, που δεν γίνεται να χαλάσει από τη στιγμή που η Φούλαμ έχει αποδεχτεί τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ. Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» απομένει, ουσιαστικά, να ταξιδέψει για την Αγγλία, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για 4,5 χρόνια με αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», που κρατούν ανοικτό ένα «παράθυρο» και για την απόκτηση ενός εξτρέμ στη θέση του Βλάντιμιρ Βάις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: