Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ, τι μαθητής είναι ο ΠAO;

«Ντου από Παντού» για τις δυο εκτός έδρας προκλήσεις του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του; Και είναι καλός μαθητής ο Παναθηναϊκός; Ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές, πέρασε στον ημιτελικό κυπέλλου, έχει μπροστά του γιουρόπα λιγκ. Δεν πάνε κι άσχημα τα πράγματα, δηλαδή. Αυτή η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όμως, την περιέπλεξε αρκετά την κατάσταση για την 2η θέση στην βαθμολογία της κανονικής σεζόν, αφού υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Και προκάλεσε και πολλή γκρίνια.
Αήττητος
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, παίζει τα ρέστα του τώρα στην Τρίπολη. Με διπλό σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ξαναπαίρνει τα πάνω του. Μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι ο Αστέρας είναι αήττητος στο γήπεδό του.
Πολύ κρίσιμο
Αν, λοιπόν, ο δικέφαλος φύγει με το τρίποντο, τότε ανεβαίνει φουλ το ηθικό του εν όψει Μπενφίκα, αλλά και των εγχώριων διοργανώσεων. Διαφορετικά, συνεχίζει να προβληματίζει. Και, μάλιστα, σε μια στιγμή που ξεκινάνε συνεχόμενοι αγώνες. Πολύ κρίσιμο το ματς, λοιπόν.
Και διπλό και 6ος
Ο Παναθηναϊκός στον α’ γύρο είχε χάσει στην Λεωφόρο από τον Πανθρακικό. Αυτό από μόνο του λέει αρκετά. Όπως και ότι ο Πανθρακικός είναι 6ος στην βαθμολογία.
Μάθημα
Από τη μια, λοιπόν, είναι δυσκολοκατάβλητος ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Από την άλλη οι πράσινοι μετά από μεγάλες ή σημαντικές νίκες, υπάρχουν αρκετές φορές που σκαλώνουν. Κάνουν σκαμπανεβάσματα. Για να δούμε, λοιπόν. Το πάθημα έχει γίνει μάθημα στον φετινό Παναθηναϊκό; Έγινε καλός μαθητής, δηλαδή; Και θα φύγει τελικά με το τρίποντο, δείχνοντας ότι ωριμάζει όσο περνάει ο καιρός;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: