Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Οι αποδείξεις του «νυχτοπερπατήματος» του Ζιρού!

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη πως ο Ολιβιέ Ζιρού είχε ερωτικό τετ-α-τετ με ένα μοντέλο λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, η Sun φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κοπέλας.

Οι αποδείξεις του «νυχτοπερπατήματος» του Ζιρού
Η Σέλια Κάι φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας «Sun».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, ο ποδοσφαιριστής που είχε ερωτική «περιπέτεια» με το μοντέλο λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ήταν ο Ολιβιέ Ζιρου.

Η είδηση διαψεύστηκε άμεσα από τη διοίκηση της Άρσεναλ, όπως και από τους εκπροσώπους του Γάλλου φορ.

Η εφημερίδα, όμως, επιστρέφει με νέο δημοσίευμα και αποκαλύπτει το όνομα της κοπέλας που κατάφερε να… γλιστρήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμειναν οι «κανονιέρηδες», λίγες ώρες πριν γνωρίσουν τη συντριβή (5-1) από τους «κόκκινους».

Το δημοσίευμα της Sun

«Έχουμε αποδείξεις ότι ένας παντρεμένος ποδοσφαιριστής είχε ερωτική περιπέτεια με ένα μοντέλο στο ξενοδοχείο της ομάδας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι (με τη Λίβερπουλ). Την προηγούμενη εβδομάδα σας αναφέραμε πως ο παίκτης έπεισε το μοντέλο να μπει στο δωμάτιό του, παραβλέποντας τις εντολές του προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, για το ωράριο. Η Άρσεναλ σκόπευε να τιμωρήσει το αστέρι της με 230.000 λίρες, αλλά υποχώρησε μετά το δημοσίευμά μας. Οι δικηγόροι του έγραψαν μία σειρά από επιστολές, διαψεύδοντας το περιστατικό».

Αυτή είναι κοπέλα που είχε το ερωτικό τετ-α-τετ με τον Ζιρού.

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: