Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Έγραψε ιστορία ο Μέσι!!

Είτε το χωρά ο νους, είτε όχι είναι 26 ετών. Κι ο Λιονέλ Μέσι σπάει συνέχεια ρεκόρ. Έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε οποιαδήποτε ισπανική ομάδα, ενώ έφτασε τον Ραούλ σε αυτά του πρωταθλήματος

Έγραψε ιστορία ο Μέσι!
Κάθε εβδομάδα είναι σχεδόν δεδομένο πως θα γραφτεί κάτι για κάποιο ρεκόρ που θα κάνει ο Λιονέλ Μέσι. Έτσι, λοιπόν στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγεκάνο, ο Αργεντινός έκανε αυτό που συνηθίζει, βρήκε δίχτυα δύο φορές (6-0)!

Και κάπου εκεί έρχονται οι νέες διακρίσεις. Διότι έφτασε τα 337(!) με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» και είναι μόλις 26 ετών. Έτσι, ξεπέρασε τον Τέλμο Ζάρα που έχει 335 (με την Μπιλμπάο) κι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε έναν ισπανικό σύλλογο!

337 γκολ σε 406 εμφανίσεις απ’ το 2004 μέχρι και σήμερα. Μοιάζει αδιανόητο, αλλά είναι τόσο αλήθεια.

Και δεν είναι μόνο αυτό, διότι έγραψε ιστορία και καθαρά στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έφτασε τα 228 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεπερνώντας τον μεγάλο τον Ντι Στέφανο κι έπιασε στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα τον Ραούλ. Άλλα έξι και «αγγίζει» τον Ούγκο Σάντσες, άλλα 23 και «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον Τέλμο Ζάρα.

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: