Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση «σωτηρίας» στον Πανιώνιο!

Συζήτηση με αντιπροσωπεία της «Κίνησης Φίλων Πανιώνιου» είχαν οι «κυανέρυθροι» στην προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία επισημοποιήθηκε και το τέλος της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Συνάντηση «σωτηρίας» στον Πανιώνιο
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «Κίνησης Φίλων Πανιώνιου» είχαν οι παίκτες της ομάδας, στο πλαίσιο της προπόνησης του Σαββάτου. Οι «κυανέρυθροι» άκουσαν τις προθέσεις και τις κινήσεις των οπαδών, που έχουν και τη στήριξη του Κωνσταντίνου, προκειμένου να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε και το «διαζύγιο» με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Αντώνης Μανίκας, που θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού στο μαζί με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του –εκτός του τραυματία Αραβίδη- να προπονούνται κανονικά και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κουλουχέρης, Πάνος, Ανέστης, Καμπάνταης, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: