Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Ήταν από τους δυσκολότερους μήνες»

Στα δύσκολα ματς που υπήρξαν τον τελευταίο μήνα στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

«Ήταν από τους δυσκολότερους μήνες»
Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως όλοι οι παίκτες ανταπεξήλθαν σε όλα τα δύσκολα ματς και θεώρησε πως όλοι σκέφτονταν τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο συγκεντρώθηκαν στους Χανιώτες και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, ενώ «αποθέωσε» Βαλντέζ, Πέρες και Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα από τα δυσκολότερα 25ήμερα της φετινής περιόδου, γιατί δώσαμε μέσα σε 23 μέρες εννέα αγώνες, δύο για το Κύπελλο και επτά για το πρωτάθλημα. Κατορθώσαμε και αντεπεξήλθαμε σε όλα, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας τους δύο φιναλίστ των προηγούμενων ετών. Τώρα, έπεται ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ δύσκολα, εκτός έδρας σε Ξάνθη και Βέροια, αλλά αντεπεξήλθαμε, νικήσαμε και είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα άρχισε να σκέφτεται μου φαίνεται από σήμερα το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο συνήλθαμε.

Μας μένει ένα παιχνίδι πολύ σοβαρό το Σάββατο με τον ΟΦΗ, πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, γιατί τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα στο πρωτάθλημα. Από το Σάββατο και μετά, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όλοι μας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το δεύτερο μέρος.

Για μένα, ήταν πάρα πολύ καλοί όλοι οι παίκτες, αλλά ιδιαιτέρως οι δύο νεοαποκτηθέντες Πέρες και Βαλντές, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο Ιμπαγάσα. Προχωράμε για το καλύτερο. Πρέπει οι παίκτες πρώτα να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και μετά τον ΟΦΗ θα πέσουμε πάνω στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως τον μεγαλύτερο αγώνα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: