Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αλλάζει επίπεδο!

Πολλά είναι τα οφέλη από την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βοηθήσει και στο θέμα της αδειοδότησης.

Αλλάζει επίπεδο!
Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Γιάννη Αλαφούζο την ερχόμενη Τρίτη είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για επιπλέον διαμάχες.

Έτσι θα βάλουν τέλος στην «παρεξήγηση» που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στους δύο άνδρες, με αφορμή ένα απόσπασμα που προβλήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και αφορούσε τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, οι δύο επιχειρηματίας θα συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει ο Γιαννακόπουλος το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού». Πρόθεση του προέδρου της ΚΑΕ είναι να συνεισφέρει, κάτι που θα αλλάξει δεδομένα το μέλλον της ομάδας.

Μάλιστα, η πρώτη βοήθεια μπορεί να έρθει νωρίτερα από το αναμενόμενο (καλοκαίρι), αφού μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ακόμα ένα ατού στην υπόθεση της αδειοδότησης.

Εν όψει του καλοκαιριού μπορεί να έχουμε κάποια ενδείξεις μετά το τέλος της επικείμενης συνάντησης των δύο ανδρών.

Ο Αλαφούζος, παράλληλα, γνωρίζει ότι η βοήθειά από τον Γιαννακόπουλο θα είναι πολύτιμη, με τις επιλογές να είναι από ψηλότερα ράφια.

Εκτός από το αγωνιστικό, όμως, ο ηγέτης της ΚΑΕ θα βοηθήσει και στο κομμάτι της προστασίας της ομάδας, αφού δεν ανέχεται τα «παιχνίδια» εκτός αγωνιστικού χώρου και η είσοδός του στο ποδόσφαιρο θα σηματοδοτήσει έναν πιο δυνατό Παναθηναϊκό στα κέντρα αποφάσεων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: