Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κεχαγιάς: «Μεγάλη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Ξάνθης απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς.

Κεχαγιάς: «Μεγάλη νίκη»
Χαρούμενος για την επικράτηση της Ξάνθης απέναντι στην Καλλονή παρουσιάστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να επιστρέψουν μετά από αρκετό καιρό στις νίκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη από βαθμολογικής άποψης, περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στην οποία όμως δουλέψαμε πάρα πολύ, για μας η νίκη ήταν μονόδρομος.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα σε συγκεκριμένες θέσεις αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα, υπήρχε άγχος στο α΄ ημίχρονο στο οποίο δεν ήμασταν καθόλου καλοί δημιουργικά. Οι αλλαγές μας έδωσαν ώθηση, γίναμε καλύτεροι και έτσι φτάσαμε στην νίκη.


Στο ημίχρονο έδωσα συγχαρητήρια γιατί ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, ήταν όμως απαραίτητο να βελτιώσουμε το δημιουργικό κομμάτι», υπογράμμισε και κατέληξε: «Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε καμία ευκαιρία και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απειλητικός. Είδα ένα αγωνιστικό πάθος από τους πάικτες μου αφού κυνηγήσαμε την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνεχίζουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: