Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί»

Το σύνθημα για να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, έδωσε ο Γιάννης Πετράκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί»
Παρόλο που με την έλευσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες, ο Γιάννης Πετράκης θέλει να συνεχίσουν οι παίκτες του τις καλές εμαφνίσεις και να μην μείνουν σε αυτό.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την επανένταξη του Κριστιάν Τσάβες στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Πανιώνιο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ καλή ποιότητα. Η ομάδα αυτή προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αυτό όμως είναι κάτι που αφορά την ομάδα του Πανιωνίου. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να είμαστε πάντα ο εαυτός μας, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα από αυτό να διεκδικούμε οτιδήποτε μπορούμε με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε».

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ με την έλευση του:

«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε τρία καλά αποτελέσματα και πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και δεν θέλουμε να μείνουμε εκεί. Είναι σημαντικό ότι κάναμε τρεις σερί νίκες αλλά αν δεν υπάρχει συνέχεια αυτό θα πάψει να είναι σημαντικό. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και για αυτό θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Η ομάδα έδειξε ότι και χωρίς την παρουσία των παιδιών αυτών έχει δυνατότητες. Για εμένα είναι επιπλέον όπλα στα χέρια μου. Αυτό που μένει είναι ο καθένας να πάρει το ρόλο του».

Για τον Τσάβες:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα πρέπει σιγά σιγά να βρει τα πατήματα του για να μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: