Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Οπωσδήποτε νίκη με ΠΑΣ»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Πανιώνιο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο ο Αμίρης Κούρντι χαρακτήρισε «τελικό».

«Οπωσδήποτε νίκη με ΠΑΣ»
Τη σημασία που έχει για τον Πανιώνιο το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να φτάσει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης στο «τρίποντο» εξήγησε ο Αμίρης Κούρντι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ στο Novasports

«Πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια στο Κύπελλο. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Γιάννινα το οποίο είναι καθοριστικό. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης από εδώ και πέρα και πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε», δήλωσε αρχικά.

Για το τι πρέπει να προσέξουν περισσότερο:

«Πιστεύω ότι αν είμαστε όλοι σε καλή μέρα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου και πιστεύω ότι θα είμαστε έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Τα Γιάννινα είναι μία ομάδα συνόλου. Στα τελευταία ματς παίζει καλό ποδόσφαιρο αν και είχε κάνει μία κοιλιά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν είναι «τελικός» αυτό το ματς:

«Σίγουρα είναι ένας τελικός, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει πίεση:

«Η πίεση είναι μεγάλη. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να σώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν δεν έχουμε άγχος πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: