Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Πληγωμένο θηρίο ο ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος, δεδομένης της ήττας του από τον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική, εξέφρασε ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος.

«Πληγωμένο θηρίο ο ΠΑΟΚ»
Mε πληγωμένο θηρίο παρομοίασε ο Γιώργος Ζησόπουλος τον ΠΑΟΚ , ο οποίος προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως αυτό θα κάνει δύσκολο το έργο τους ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, την οποία χαρακτήρισε ως μια κακή παρένθεση, δηλώνοντας πως αν ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πρέπει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση η ήττα στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ έρχεται και αυτός από μία ήττα, άρα σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά στο γήπεδό μας είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και όλα θα πάνε καλά.

Το έργο μας είναι δυσκολότερο γιατί έχουν στενέψει και τα δικά τους περιθώρια, άρα έρχονται εδώ για το τρίποντο. Υπάρχει ένας προπονητής έμπειρος που ξέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Είναι ένα πληγωμένο θηρίο ο ΠΑΟΚ και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι για τη νίκη.

Όλοι οι παίκτες χρειάζονται προσοχή. Είναι μια ομάδα οργανωμένη. Παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Λίνο, ο Αθανασιάσης, οι καινούριοι που είναι αξιόλογοι θέλουν πολύ προσοχή. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και να είμαστε πιο ομαδικοί από αυτούς.

Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κλειστά, παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο αλλά τη δική μας ομάδα. Αυτό θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι μας δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ θα προσέξει σίγουρα την άμυνα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και μακάρι να είμαστε στο τέλος εμείς οι νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: