Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Παντελίδης: «Κερδίσαμε την πρώτη μάχη»

Χαρούμενος για το γεγονός ότι συνδύασε το ντεμπούτο στο πάγκο με την επιστροφή του Λεβαδειακού στις νίκες εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Παντελίδης: «Κερδίσαμε την πρώτη μάχη»
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Λεβαδειακού, στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία, απέναντι στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία ενώ στάθηκε και στην κούραση των φιλοξενούμενων, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του.

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παράσχο.

Αναλυτικά το σχόλιό του:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη νίκη, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό ανήκει στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Παρέλαβα μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με βοήθησαν να μπω πολύ γρήγορα σε μια οικογένεια.

Ήμασταν αρκετά καλοί, με πολύ καλή κυκλοφορία. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε πολλές φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η απουσία πολλών βασικών ποιοτικών παικτών του Ατρομήτου. Υπήρχε πολλή κούραση από πλευράς αντιπάλων μας. Αυτό ήταν και το πλάνο μας. Αν ήταν το παιχνίδι στο 0-0 στα τελευταία λεπτά, να πιέζαμε τους αντιπάλους μας για να πάρουμε τη νίκη».


Για την προσπάθεια του Λεβαδειακού να διατηρηθεί στην κατηγορία: «Όπως λέω πάντα, αυτή ήταν μια πρώτη μάχη που κερδίσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά στη συνέχεια, διότι ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε το επόμενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας καταπληκτικός συνεργάτης και ο καλύτερος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο που έχω γνωρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: