Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Παράσχος: «Πίκρα για την ήττα»

Απογοητευμένος από την ήττα του Ατρόμητου στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Πίκρα για την ήττα»
Καθόλου ικανοποιημένος από την ήττα αλλά και την εμφάνιση του Ατρόμητο στη Βοιωτία δεν έμεινε ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, απέδωσε την ήττα στη φρεσκάδα του Λεβαδειακού.

Παράλληλα, εξέφρασε τα παράπονά του για τη φάση του Ούμπιντες στο 32ο λεπτό αλλά και για τα τελευταία λεπτά του ματς και τις συνεχείς καθυστερήσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

Tέλος, αναφερόμενος στην υπόθεση του Ιγκλέσιας είπε πως όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του στην Κίνα θα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά:

«Μετά από πολύ καιρό κάναμε την πρώτη μας ήττα που μας αφήνει μια πίκρα. Οι παίκτες δικαιολογούνται, διότι είναι πολύ καταπονημένοι. Δεν είχαμε φρεσκάδα όπως σε άλλα παιχνίδια, ενώ μας κόστισαν και οι απουσίες. Επιθετικά δεν μπορέσαμε να γίνουμε αισθητοί. Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε φρεσκάδα, το πάλεψε και πήρε το αποτέλεσμα».

Για τη φάση του μη καταλογισμού πέναλτι στον Ούμπιντες: «Eίναι το τρίτο σερί παιχνίδι που βλέπουμε το ίδιο έργο. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και να κινηθούμε επιθετικά για να σκοράρουμε. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, με λύπη μου είδα να γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Κι αυτό διότι είδαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μπάλες από τα παιδιά που δουλειά τους είναι να τις... μαζεύουν. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο…».

Για τον Ιγκλέσιας: «Ο Ιγκλέσιας είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Πιθανότατα θα γίνει η μεταγραφή. Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που δεν το περιμέναμε, διότι έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να καλύψουμε το κενό εκ των έσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: