Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γουόλ, ο Μπελινέλι και ο… Γιάννης!

Ο Τζον Γουόλ κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, ο Μάρκο Μπελινέλι αυτόν των τριπόντων, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφερε σε εκείνον των δεξιοτήτων παρά την καλή προσπάθεια.

Ο Γουόλ, ο Μπελινέλι και ο… Γιάννης

Ένας γκαρντ έβαλε τα γυαλιά στους ψηλότερους παίκτες κερδίζοντας το διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης. Ο λόγος για τον Τζον Γουόλ των Ουίζαρντς, που κέρδισε τις προτιμήσεις των κριτών-Μάτζικ Τζόνσον, Τζούλιους Έρβινγκ και Ντόμινικ Γουίλκινς-πηδώντας πάνω από τη μασκότ της ομάδας του και καρφώνοντας ανάποδα. Στον τελικό επικράτησε του Πολ Τζορτζ των Πέισερς και του Τέρενς Ρος των Ράπτορς, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς (που συμμετείχε και σε άλλους δύο διαγωνισμούς), ο Μπεν Μάκλεμορ των Κινγκς που σε μια του προσπάθεια πήδηξε πάνω από τον καθισμένο σε θρόνο Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Χάρισον Μπαρνς των Ουόριορς ακολούθησαν.

inner

«Καυτός» Μπελινέλι

Ο Μάρκο Μπελινέλι πήρε τον τίτλο στο διαγωνισμό τριπόντων, έστω κι αν χρειάστηκε έξτρα γύρος για να κερδίσει τον Μπράντλεϊ Μπιλ. Ο Ιταλός γκαρντ των Σπερς είχε 19 πόντους στον πρώτο και τον τελικό γύρο, ενώ στη… ρώσικη ρουλέτα έφτασε τους 24, ενώ ο άσος των Ουίζαρντς είχε 21 στον πρώτο γύρο, 19 στον δεύτερο και 18 στον «έξτρα τελικό». Εκτός τελικού έμειναν οι Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς (18), Στίβεν Κάρι των Ουόριορς (16), Κέβιν Λοβ των Τίμπεργουλβς (16), Κάιρι Ίρβινγκ-ο περσινός νικητής-των Καβαλίερς (16), Άαρον Αφλάλο του Ορλάντο (15) και Τζο Τζόνσον των Νετς (11).

inner

Καλή προσπάθεια, Γιάννη

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων που δοκιμάζει δίδυμα παικτών σε έναν… στίβο μάχης για μπάσκετ με ντρίμπλες, πάσες και σουτ, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μακράν ψηλότερου εκ των συμμετεχόντων-και του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ήταν τέταρτη, με τους φόργουορντ των Μπακς και Ράπτορς να έχουν χρόνο 45’’. Νικητές ήταν οι Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς)-για δεύτερη συνεχή χρονιά-και Τρέι Μπερκ (Τζαζ) με 40,6’’ στον πρώτο γύρο και 45,2’’ στον τελικό. Οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Σίξερς) και Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ) είχαν 43,3’’ στον πρώτο γύρο και έχασαν για ένα δέκατο στον τελικό με 45,3’’. Γκόραν Ντράγκιτς (Σανς) και Ρέτζι Τζάκσον (Θάντερ) είχαν 42,3’’ στον πρώτο γύρο.

inner

Στο διαγωνισμό Shooting Stars, που δοκιμάζει σε σουτ από διάφορες θέσεις (μέχρι κι από το κέντρο του γηπέδου) μία τριάδα με έναν εν ενεργεία, έναν παλαίμαχο παίκτη του ΝΒΑ και μία παίκτρια του WNBA, επικράτησε η τριάδα των Κρις Μπος, Ντόμινικ Γουίλκινς και Σουίν Κας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και οι τριάδες των Κέβιν Ντουράντ, Καρλ Μαλόουν και Σκάιλαρ Ντίγκινς, Στίβεν Κάρι, Ντελ Κάρι (γιος και πατέρας) και Μπέκι Χάμον, καθώς επίσης Τιμ Χάρνταγουεϊ (γιος και πατέρας με το ίδιο όνομα) και Έλενα Ντέλε Ντόνε.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: