Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αθηναίου: «Το αξίζαμε»

Σημαντική όσο και δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου ο Γιάννης Αθηναίου.

Αθηναίου: «Το αξίζαμε»
Ο Γιάννης Αθηναίου με 16 πόντους και 6 ασίστ, αλλά κι ένα μεγάλο τρίποντο που «καθάρισε» το ματς στα 42’’ πριν το τέλος στάθηκε στη σημασία της νίκης του Άρη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (63-68).

«Δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Ξέραμε ότι θα ήταν σκληρό παιχνίδι, γιατί ο Πανιώνιος είναι υπερπλήρης και παίζει σ` ένα επίπεδο μόνoς του, μετά τους δυο πρωτοπόρους. Ξέραμε ότι θα ήταν δυνατός αγώνας, γιατί ο Πανιώνιος παίζει στο όριο του φάουλ. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο τέλος, κερδίσαμε και νομίζω το αξίζαμε», ανέφερε ο άλλοτε γκαρντ των «κυανέρυθρων».

Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, είπε από τη δική του πλευρά: «Ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και είμαστε ευτυχισμένοι που το κερδίσαμε. Απέναντί μας είχαμε μια δυνατή ομάδα η οποία κουβαλούσε και την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για μας ήταν ακόμη το δυσκολότερο το έργο μας καθώς προερχόμασταν από βαριά ήττα στον τελικό. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα και παίξαμε όπως έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και φυσικά το τεχνικό τιμ για το σημερινό διπλό το οποίο μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμη μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια εκτός και εντός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: