Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πετρόπουλος: «Θα κριθεί στο ‘μισό’ γκολ»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι χρειάζεται να είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: «Θα κριθεί στο ‘μισό’ γκολ»
Τον τρόπο με τον οποίο ο Απόλλων Σμύρνης θα καταφέρει να αποδράσει με το «τρίποντο» από την έδρα του Παναιτωλικού ανέλυσε ο Αντώνης Πετρόπουλος, μιλώντας στο Novasports.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Ο Παναιτωλικός έχει πάρα πολύ δυνατή έδρα και πολύ καλούς παίκτες. Από την αρχή της χρονιάς έχει βρει συνοχή, σε αντίθεση με εμάς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γιατί αυτά τα παιχνίδια μπορεί να κριθούν στο “μισό” γκολ ώστε να “κλέψουμε” κάποιο βαθμό ή βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος φορ και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι η ομάδα του Μάκη Χάβου στηρίζεται στην έδρα της:

«Ο Παναιτωλικός πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια, άσχετα αν έπεσε στη Β΄ Εθνική, κράτησε ένα σύνολο δυνατό, έχει μία πολύ καλή διοίκηση και φέτος βλέπουμε ότι πρωταγωνιστεί. Έχει και ένα καλό τιμ και βλέπουμε ότι παίζει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να “κλέψουμε” κάτι από το Αγρίνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: