Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ούκιτς: «Στόχος πάντα η νίκη»

Μονόδρομος σε κάθε παιχνίδι είναι για τον Παναθηναϊκό ο νίκη, όπως επισήμανε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μιλώντας για το επικείμενο ματς με την Κηφισιά.

Ούκιτς: «Στόχος πάντα η νίκη»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (16/02, 19:15) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΝΚ για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με στόχο τη νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση. Εξάλλου αυτό, όπως ανέφερε και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, είναι στο μυαλό των «πράσινων» παικτών σε κάθε αγώνα της ομάδας.

«Επιστρέφουμε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Η ΑΕΝΚ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, παίζει διαφορετικά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο. Ο στόχος είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν το σχόλιο του Κροάτη γκαρντ του «τριφυλλιού».

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας σχολίασε για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες. Έχει βρει πολύ καλή χημεία, ο Κακιούζης που έχει προστεθεί τους έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Διαθέτει πολύ καλούς αθλητικούς ξένους και με τη βοήθεια των Ελλήνων, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς από την πλευρά μας ερχόμαστε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι και θέλουμε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: