Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς Γκιστ, αλλά με κούπα!

Απών από την αναμέτρηση του ΠΑΟ με την Κηφισιά θα είναι ο Τζέιμς Γκιστ που δεν προπονήθηκε το Σάββατο. Παρούσα όμως θα είναι η κούπα που κατέκτησαν οι «πράσινοι» την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Χωρίς Γκιστ, αλλά με κούπα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΝΚ την Κυριακή (16/02, 19:15) στο ΟΑΚΑ. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος ταλαιπωρείται την τελευταία εβδομάδα από τράβηγμα στους προσαγωγούς κάτι το οποίο τον θέτει και εκτός 12άδας για τον αγώνα με τους νεοφώτιστους.

Οι φίλοι των «πράσινων» πάντως που θα βρεθούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μπορεί να μην δουν τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να αγωνίζεται θα έχουν όμως την ευκαιρία να δουν από κοντά και να απαθανατιστούν το 55ο τρόπαιο του «τριφυλλιού», το Κύπελλο που κατέκτησε πριν μια εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει φροντίσει ώστε σε κάθε θύρα εισόδου στο γήπεδο να υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια (τρόφιμα, ρουχισμό, κουβέρτες κα) για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται από τον Εγκέλαδο αυτό το διάστημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: