Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κάτι παραπάνω από ένα ματς!

Τέλος στο αρνητικό σερί των άσχημων αποτελεσμάτων μακριά από την Τούμπα θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πώς θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Στέφενς.

Κάτι παραπάνω από ένα ματς
Τρεις διαδοχικές ήττες μετράει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα στο πρωτάθλημα, κάτι που ευελπιστεί να αλλάξει στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την νίκη επί του Ηρακλή στο Κύπελλο η ομάδα του Χουμπ Στέφες δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει Πανιώνιο, Πλατανιά και Παναθηναϊκό και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη που σημείωσε μεσοβδόμαδα κόντρα στον Απόλλα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει το… τρίποντο για να αυξήσει τη διαφορά από τους Αρκάδες στο +12, αποκτώντας απόσταση πέντε βαθμών από τον Ατρόμητο για τη διαδικασία του πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «ασπρόμαυρους». Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαντούρο, Ισουράλντε (ή Τζαβέλλα) και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Νάτχο και ο Κάτσε, με τους Ολίσε και Λούκας να είναι στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Χούσεν και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κουλούρης, Νίνης, Σκόνδρας, Λάζαρ και Σπυρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Βούκιτς, Βίτορ, Μάρτενς, Κατσουράνης, Στοχ και Σαλπιγγίδης, όπως και ο ανέτοιμος Γκσπούρνινγκ.

Προϊστορία

Ο Στάικος Βεργέτης είχε νικήσει 1-0 τον ΠΑΟΚ στο πρώτο του ματς ως πρώτος προπονητής του Αστέρα, στις 6/11/2011. Οι Αρκάδες έχουν τρεις νίκες, ο «Δικέφαλος» δύο και υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Στα τελευταία πέντε ματς στην Τρίπολη
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

19/01/13 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-0 (24' Ναβάρο)
06/11/11 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-0 (44' Περόνε)
11/09/10 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
13/09/09 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 (62΄ Tσέζαρεκ - 48΄ Φωτάκης)
05/04/09 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (16' Αναστασάκο, 80' Κονσεϊσάο)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: