Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Εκπληκτικοί οι οπαδοί μας»

Ο Παναθηναϊκός έπιασε πολύ καλή απόδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ανάλογη «μπάλα» έπαιξε κι ο κόσμος του, όμως, τον οποίο κι αποθέωσε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, που δήλωσε χαρούμενος στο τριφύλλι!

«Εκπληκτικοί οι οπαδοί μας»
Χαρούμενος που ανήκει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός δήλωσε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, που παίζει για πρώτη φορά φέτος μακριά από την πατρίδα του.

Ο Νιγηριανός άσος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και φυσικά δεν ξέχασε τον... 12ο παίκτη του τριφυλλιού, τον κόσμο, τον οποίο και αποθέωσε για την παρουσία του και το... σπρώξιμο που έδωσε στους πράσινους για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και δείξαμε πως δεν μετράει μόνο η προσωπική απόδοση κάποιου παίκτη, αλλά πως η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Είχαμε μαζί μας και έναν πραγματικά απίστευτο κόσμο. Ήταν εκπληκτικοί οι οπαδοί μας. Γέμισαν το γήπεδο και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν».

«Ο προπονητής μας είχε πει πόσο σημαντικό είναι να πιέσουμε τον αντίπαλο, αλλά σωστά. Μπήκαμε όλοι αποφασισμένοι να τηρήσουμε την τακτική γιατί θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Το κάναμε και τα καταφέραμε».

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Δεν πειράζει, το σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε όλοι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πήραμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε είμαι χαρούμενος Στο ποδόσφαιρο έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: