Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Μάθημα για το μέλλον η ήττα»

ogios89_610x400
Ο προπονητής του Ηρακλή Γκιγιέρμο Όγιος στην συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ήττα από την Νίκη Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον.
Αναλυτικά:
«Είμαστε στενοχωρημένοι. Βρήκαμε έναν αντίπαλο που ήρθε εδώ με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς δεν σταθήκαμε τόσο άνετα μέσα στο γήπεδο οπότε εστιάζουμε στο ότι είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι. Όπως και να έχει είναι η σκληρή πραγματικότητα. Είναι καλό να έρχεται νωρίς για να έχεις χρόνο να δουλέψεις. Οι ποδοσφαιριστές που έχουμε είναι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ, απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο. Όπως και να χει η προσπάθεια, η επιθυμία για νίκη παραμένει, απλά μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες. Η ήττα δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε όλα τα καλά που έχουμε πετύχει. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα κόντρα σε μία σημαντική ομάδα με τους ίδιους στόχους. Εμείς δεν θα παραιτηθούμε από το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Η ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα βαραίνει μόνο εμένα. Κανείς δεν μου λέει πώς να παίξω οπότε όταν χάνεις πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη σου. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα μάθημα για το μέλλον. Σήμερα στην ήττα και στα πράγματα που δεν ήρθαν καλά για εμάς, δεν θα ξεχάσω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Θα τονίσω για ακόμη μία φορά πόσο περήφανος είμαι για τους παίκτες μου, και πόσο περήφανος είμαι που προπονώ τον Ηρακλή»
Για τον Λίμα:«Ο Λίμα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Τον έβλαψαν. Σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε να βγει μέχρι το λεπτό όπου πια δεν άντεχε άλλο. Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε είναι ο Λίμα να μας δώσει διαφορετικές εναλλακτικές στην επίθεση»
Για την κακή εικόνα των παικτών:«Συμβαίνει αυτό. Σε μεγάλες ομάδες. Κανείς δεν περιμένει πότε θα έρθει η ήττα. Πάντα θες να είσαι ευχαριστημένος. Η Νίκη ήρθε από ένα κακό αποτέλεσμα και σήμερα πήρε μία μεγάλη χαρά»
Για τον Αργεντινό επιθετικό που φέρεται να θέλει ο ΗΡΑΚΛΗΣ:«Δεν ξέρω τι έχει γίνει»
Αν φοβάται για την φυσική κατάσταση των παικτών:«Εμείς θα προσπαθήσουμε αυτό να μην συμβεί. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά παιχνίδια. Ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα πλέϊ – οφ. Έτσι πρέπει να το δούμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση»
Για τις αποφάσεις της Φούτμπολ Λιγκ:«Προσωπικά δεν συμφωνώ. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί εξ αρχής και με βάση αυτά προετοιμάζεται για να διεκδικήσεις συγκεκριμένα πράγματα. Όταν μέσα στην χρονιά αλλάζουν δεν είναι σωστό. Έτσι όμως είναι η ζωή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: