Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι τους «έφτιαξαν»

Τεράστια ήταν η αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού από την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Έτσι τους «έφτιαξαν»
Μετά το τέλος του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «είπαμε θα πεθάνουμε στο γήπεδο. Το πιστεύαμε και το δείξαμε»!

Αυτό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν στο «τριφύλλι» την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στις τέσσερις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας τεχνικός – μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα – είχαν συνεχόμενα τετ α τετ με τους παίκτες, τους οποίους προσπάθησαν να ανεβάσουν ψυχολογικά για να βγάλουν όλο τους το πάθος και τον τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο.

Ο Σίλντενφελντ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, ο Ζέκα ήθελε να διορθώσει το λάθος που έκανε μεσοβδόμαδα και γενικότερα όλοι στην ομάδα έδειξαν πως ήθελαν πολύ να πάρουν αυτό το ματς.

Στο ημίχρονο και ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0, ο Αναστασίου είπε στους ποδοσφαιριστές του πως «τα πάμε πολύ καλά, εφαρμόζουμε όσα λέμε, μπείτε τώρα μέσα και πατήστε τους από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε και το ματς».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνισή τους ο 42χρονος προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια, λέγοντας:

«Μπράβο σε όλους. Μπράβο γιατί ευχαριστήσατε και τον κόσμο που μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Τι σας έλεγα; Όταν παίζουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Ευχαριστηθείτε τη νίκη απόψε, γιατί από αύριο (χθες) θα επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: