Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Θα σώσουμε την παρτίδα»

Πεπεισμένος πως ο Άρης μπορεί να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό παρουσιάστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Παπαδόπουλος: «Θα σώσουμε την παρτίδα»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη εντός έδρα νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός των «κίτρινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στη μαχητικότητα και τη συνολική εικόνα των παικτών του στο ματς τον Πανιώνιο.

Επίσης, έριξε το βάρος στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια και επισήμανε εκ νέου τα λάθη που έγιναν στη Λιβαδειά.
Τέλος, για ακόμη μια φορά επισήμανε πως ο Άρης προλαβαίνει να σωθεί.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι έφυγε επιτέλους ο κόσμος χαρούμενος. Νομίζω ότι και να μην κερδίζαμε, παρ’ ό,τι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα θα ήταν πάλι υπερήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Ήταν ένα παιχνίδι που και ο Πανιώνιος το ήθελε πολύ, παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε. Δεν θυμάμαι καμία φάση του Πανιωνίου. Εμείς είχαμε τρεις φάσεις. Ήταν το τρίτο παιχνίδι της εβδομάδας, η κούραση βγαίνει στο τελευταίο παιχνίδι. Ξέραμε ότι αν σκοράρουμε θα βρούμε χώρους. Είχαμε κάποιες καλές περιπτώσεις, ειδικά με τον Μανιά και την απόκρουση του Παπαδόπουλου θα τελειώναμε το παιχνίδι. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κερδίζουμε. Αν αυτό το κ..παίχνιδο της Λιβαδειάς είχε κάτσει όπως έπρεπε θα ήμασταν πάρα πολύ πιο καλά. Πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς γιατί είναι εξίσου σημαντικό».

Για τις δηλώσεις του Παναγόπουλου: «Δεν ξέρω τι είπε ο συνάδελφός μου, σέβομαι την απόφασή του. Έχουν περάσει τόσες ομάδες από εδώ. Να πω για την Ξάνθη, να πω για τον Ατρόμητο, μας έριχναν στο βούρκο αγωνιστικά και κανένας δεν είπε τίποτα. Να πω για τον Απόλλωνα που μας κέρδισε; Καταλαβαίνω όταν χάνεις κάποιο παιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι ήθελε να πει. Δεν νομίζω για τη διαιτησία».
Για το αν μπορεί να κάνει το 5 στα 5: «Όσο πιο δύσκολο είναι τόσο πιο δύσκολο μπορεί να γίνει. Νομίζω ότι θα βρούμε βαθμούς και εκτός έδρας. Το θέμα είναι ότι κάναμε μόνο μία νίκη. Γι’ αυτό είπα για το παιχνίδι της Λιβαδειάς. Χάσαμε εκεί, θα κερδίζαμε και την Ξάνθη γιατί θα ήταν διαφορετικά. Δεν χάσαμε στο Αγρίνιο και θα ήμασταν πέντε ματς αήττητοι. Τώρα πρέπει να πάρουμε βαθμού παντού. Τον έναν, τους τρεις, στην έδρα μας τους τρεις. Τώρα η νίκη με τη Βέροια είναι μονόδρομος».

Για το αν πρέπει να κοιτάει τι κάνουν οι ομάδες που κυνηγάει: «Εγώ νομίζω ότι όλα κρίνονται από εμάς, γιατί πολλές ομάδες έχουν κολλήσει. ο ΑΡΗΣ με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Νομίζω ότι εξαρτάται από εμάς. Αν κερδίζαμε στη Λιβαδειά θα είχαμε ήδη μία ομάδα από κάτω και την Κυριακή μπορεί να βάζαμε και δεύτερη. Αν κερδίζουμε εμείς θα σωθούμε. Πέρσι ήμουν μια φορά περήφανος που ήρθαν στον ΑΡΗ, φέτος είμαι δύο και τρις φορές περήφανο ς που ήρθα για να σώσουμε την ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί, γιατί όταν βλέπω κάτι το λέω. Ο διαιτητής ήταν καλός σήμερα. Αν δείτε πόσα φάουλ τους έδωσε έξω από την περιοχή… Και ευτυχώς έβγαλε τον παίκτη που εκτελεί καλά τα φάουλ, τον Λάσνικ. Αλλιώς θα είχαν ισοφαρίσει. Δεν θέλω όμως να μιλάω για τη διαιτησία».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ: «Νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ τον τελευταίο καιρό έχει βγει έναν ρυθμό. Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Μετά το γκολ, παίζοντας με τρία στόπερ βγήκαμε πάλι καλά στην επίθεση και με αυτοματισμούς. Νομίζω ότι αν δεν δεχόμαστε γκολ θα κερδίζουμε».

Για τη μάχη της παραμονής: «Θέλουμε να τη σώσουμε την παρτίδα. Πιστεύω ότι θα προλάβουμε».

Για τον εκνευρισμό του Τάτου και του Αγκάνθο (στη Λιβαδειά): «Είναι πολύ καλά παιδιά. Έχουν αμφισβητηθεί και από εμάς τους ίδιους. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που θέλει να βοηθήσει. Θέλει και είναι εδώ. Θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο. Όταν είσαι τελευταίος σου φταίνε όλα»

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Πανιώνιος και τη φάση του Τάτου: «Πιστεύω ότι είναι ακούσιο. Αν ήθελε θα μπορούσε να το δώσει. Να πούμε ότι είμαστε ευνοημένοι; Θα γελάει όλη η Ελλάδα. Του Ανδρέα δεν την έχω δει τη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: