Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μπατίκα: «Μόνο με Ολυμπιακό μιλάμε!»

Ο Μπατίκα μιλώντας ξανά -σε ΜΜΕ σε Κόστα Ρίκα αυτήν την φορά- για Κάμπελ τόνισε πως βρέθηκε στην Ελλάδα για εκείνον και πως παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων επαφές γίνονται μόνο με τον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα ο ατζέντης του Κοσταρικανού άσου, Χοακίμ Μπατίκα, σε νέες του τοποθετήσεις για το θέμα Κάμπελ ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Τζόελ. Βρέθηκα στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες γι' αυτό το θέμα. Ξέρω πως η ελληνική ομάδα τον θέλει και πως ο ίδιος είναι και νιώθει πολύ καλά εκεί. Γνωρίζω επίσης για τις συζητήσεις που έχουμε ξεκινήσει αλλά δεν έχουμε κάτι τελικό.
Κάτι δηλαδή που να είναι δεδομένο ή μία οριστική συμφωνία». Στην συνέχεια διευκρίνισε πως «υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο. Ξέρουμε και για το ενδιαφέρον απο Τουρκία, όμως δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν άλλον για συνεργασία για τη νέα χρονιά! Μόνο με τον Ολυμπιακό μιλάμε για τον Τζόελ.
Ναι, έχω δεχθεί τηλέφωνα από άλλους συλλόγους για τον Τζόελ αλλά εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία. Στο μυαλό του ο Τζόελ Κάμπελ αυτήν την στιγμή έχει τον Ολυμπιακό και το Μουντιάλ. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε τι το τελικά θα γίνει με τον παίκτη».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: