Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ»

Συναίσθηση του βάρους που έχει η φανέλα που θα φορέσει έδειξε ο Ντάρκο Ζόριτς. Ο Μαυροβούνιος ανακοινώθηκε απ’ την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι γνωρίζει το μέγεθος της νέας του ομάδας.

«Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ»
Όχι μόνο είναι παίκτης της ΑΕΚ (και τυπικά από το απόγευμα) αλλά ο Ντάρκο Ζόριτς μίλησε ήδη και ως τέτοιος.

Λίγο αφότου ο 20χρονος μεσοεπιθετικός οριστικοποίησε τη μεταγραφή του στην «Ένωση», εκείνη ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή από το Μαυροβούνιο Darko Zoric (ημ.γεν.12/09/1993). Ο διεθνής επιθετικός (U-21) της Celic FK θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από την 1η Ιουλίου 2014. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 3ετής».

Στη συνέχεια, δε, ο Ζόριτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης». Δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή και τονίζοντας ότι γνωρίζει απόλυτα που έρχεται:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν όπως και της Celic που μου έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω τη μεταγραφή.

Γνωρίζω πόσο μεγάλος Σύλλογος είναι η ΑΕΚ. Εύχομαι το μέλλον της νέας μου ομάδας να είναι γεμάτο επιτυχίες και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: