Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Καθοριστικές οι αλλαγές του ΟΦΗ»

Στις αλλαγές του ΟΦΗ και το δραστικό ρόλο που έπαιξαν στην έκβαση του αγώνα στάθηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με απουσίες.

«Καθοριστικές οι αλλαγές του ΟΦΗ»
Στα πρόσωπα των Ντουντού Σεαρένσε και Μίρνες Σίσιτς επέδωσε κυρίως το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ (1-0), ο Άκης Μάντζιος.

Επίσης ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε ότι Θρακιώτες αγωνίστηκαν με απουσίες αρκετών παικτών απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή έδρα. Προετοιμαστήκαμε για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ με τις βαθιές μπαλιές και τα γεμίσματα προς τον Παπάζογλου. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με τον αντίπαλο μας να έχει υπεροχή χωρίς όμως κλασικές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε πίεση, και χάσαμε από το σουτ του Ντουντού.

Έγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, που ήθελαν τη νίκη. Για μας ήταν εμφανής η απουσία αρκετών σημαντικών παικτών. Φάνηκε ότι κάτι μας έλειπε στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε ενσωματώσει αρκετά νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Νομίζω ότι επιβεβαιώσαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι έχουμε καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και καλή συνέχεια».

Για το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας:
«Όταν λείπουν τόσοι πολλοί μεσοεπιθετικοί οι επιλογές λιγοστεύουν. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε δύο καλές φάσεις, όμως όταν αντιμετωπίζεις έναν ποιοτικό αντίπαλο που σε πιέζει έχεις δύσκολο έργο»

Για το αν οι αλλαγές του ΟΦΗ έκριναν το αποτέλεσμα:
«Οι αλλαγές του ΟΦΗ ήταν καθοριστικές επί της ουσίας και επί του αποτελέσματος. Μπήκε ο Ντουντού, σκόραρε και κέρδισε ο ΟΦΗ. Ο Ντουντού όπως και ο Σίσιτς είναι έμπειροι παίκτες που βοηθάνε το έργο του προπονητή. Κι εμείς όμως δεν έχουμε παράπονα από τα νεαρά παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και αυτό είναι καλό για το μέλλον του Πανθρακικού».

Για το που θα φτάσει το όριο της παραμονής:
«Κανείς δε μπορεί να πει με ασφάλεια που θα φτάσει το όριο της παραμονής. Μπορούν να γίνουν τα πάντα. Υπάρχουν ακόμα 10 αγωνιστικές. Θεωρώ πάντως ότι αν μια ομάδα συγκεντρώσει 35 – 36 βαθμούς θα σωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: