Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Στην Τούμπα ο Πλατινί!!

Την τιμή να υποδεχτούν τον Μισέλ Πλατινί στην Τούμπα θα έχουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 20 του μήνα.

Στην Τούμπα ο Πλατινί
Ο πρόεδρος της UEFA έστειλε επιστολή τη Δευτέρα στον Ζήση Βρύζα και τον ενημέρωσε πως θα παρευρεθεί στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League, ελπίζοντας πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων», ενώ ανυπομονεί να παρακολουθήσει ένα μεγάλο ματς.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της διεθνούς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 20 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ανυπομονεί να επισκεφτεί το γήπεδο της Τούμπας για να δει ένα μεγάλο ματς!
Παράλληλα, ο Γάλλος παράγοντας, ο οποίος είχε βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας και τον Νοέμβριο του 2005 για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στουτγκάρδη, εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του ‘Δικεφάλου’ με τους ‘αετούς’ της Λισσαβόνας για τη φάση των «32» του Europa League.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Πλατινί αναφέρει:

«Αγαπητέ Ζήση,

Το γραφείο μου είναι ήδη σε επαφή με τον σύλλογό σας, ωστόσο είναι θέμα αρχής να σε ενημερώσω προσωπικά ότι αντιπροσωπείες της UEFA και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα στις 20 Φεβρουαρίου. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ανυπομονώ να έρθω στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσω ένα μεγάλο ματς.

Με εκτίμηση,

Μισέλ Πλατινί,
Πρόεδρος UEFA»

Δεν υπάρχουν σχόλια: