Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Εσιέν: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Παρά τη δύσκολη σεζόν που περνάει η Μίλαν, οι ποδοσφαιριστές της θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, αλλά και να βοηθούν ο ένας τον άλλον, σύμφωνα με τον Μικαέλ Εσιέν.

Εσιέν: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»
Χαρούμενος για τον εαυτό του είναι ο Μικαέλ Εσσιέν, αφού έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της Μίλαν με την Νάπολι για την 23η αγωνιτική της Serie A. Όπως τόνισε, όμως, δεν είναι αυτό που μετράει, καθώς η ομάδα θα πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό που κάνει μέχρι στιγμής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα 90 λεπτά εναντίον της Νάπολι. Δεν είχα παίξει ολόκληρο παιχνίδι για αρκετό καιρό, αλλά, δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ενωμένα και τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα», τόνισε ο Γκανέζος άσος και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι βελτιώθηκα όσο πέρναγε η ώρα. Συνέχισα να αισθάνομαι καλύτερα όσο ο αγώνας προχωρούσε και αυτό ήταν σημαντικό για μένα. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερα θα είναι. Προσπάθησα να σκοράρω, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερα».

Ο 31χρονος μέσος κατέληξε: «Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν για τη Μίλαν, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε η Μίλαν και πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: