Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή η νίκη ήθελε άντερα!!

«Ντου από Παντού» για τον Άρη που έδειξε κότσια. Γιατί αυτή η νίκη ήθελε γερό στομάχι κι τι γίνεται από εδώ και πέρα; Τα λέει όλα ο τίτλος. Αυτή η νίκη ήθελε άντερα. Ξέρεις, δηλαδή, τι είναι να είσαι παίκτης του Άρη και να μην έχεις σταυρώσει νίκη μέσα στο Βικελίδης; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να παίζεις το τελευταίο σου χαρτί.
Αν, άλλωστε, ο Άρης δεν κέρδιζε ούτε τον Πανιώνιο, τότε θα είχε πέσει από σήμερα.
Σαν βαρίδια
Όταν, λοιπόν, είσαι παίκτης κοτζάμ Άρη, νιώθεις την πίεση των οπαδών και ξέρεις την κρισιμότητα του αγώνα, τότε τα πόδια σου γίνονται σα να έχουν βαρίδια.
Ιδρώνεις
Δίχως νίκη στο Βικελίδης; Και μακράν τελευταίος στην βαθμολογία με 14 β.; Στρεσάρεσαι και μόνο που σκέφτεσαι ότι αυτό το ματς είναι κάτι σαν «τελικός». Για κάθε κίνηση που κάνεις, ιδρώνεις από την αγωνία μην τυχόν πάει κάτι στραβά. Γονατίζεις.
Στο λούκι ο Πανιώνιος
Και, μάλιστα, ο Άρης δεν έπαιζε μια ομάδα αδιάφορη. Καιγόταν για βαθμούς ο Πανιώνιος. Ο οποίος μετά κι απ’ αυτό το 1-0, έχει μπει για τα καλά στο λούκι. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για τους Νεοσμυρνιώτες, που χάσανε δεύτερη φορά από τους κίτρινους φέτος.
Γυάλιζε το μάτι του
Ο Άρης, λοιπόν, έδειξε μαγκιά. Μπήκε στο γήπεδο και γυάλιζε το μάτι του. Το άγχος δεν του βγήκε σε φόβο, αλλά σε ενέργεια. Είχε πάθος, αποφασιστικότητα, κυνήγησε το γκολ. Κι όταν έγινε το 1-0, εκεί φάνηκε τι πίεση υπήρχε. Ειδικά στα τελευταία λεπτά που στον Άρη έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κυλήσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Της χρονιάς
Τώρα ο Άρης παίζει πάλι εντός με την Βέροια. Αν την κερδίσει, την περνάει στην βαθμολογία κι έπειτα πάει για το ματς της χρονιάς με τον Πλατανιά, που κι αυτός είναι στην επικίνδυνη ζώνη.
Θετικό σοκ
Ωστόσο, η νίκη του Άρη με τον Πανιώνιο είναι το πιο θετικό σοκ που ξαναδίνει προοπτική για την σωτηρία. Είχε πολύ καιρό η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αισθανθεί ξανά αισιοδοξία…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: