Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Δομάζος στο Metropolis: «Κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, κοροϊδεύουν τον Σαββίδη»

Ο «στρατηγός» του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα πως κάποιοι στον «Δικέφαλο» δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Πλέον οι ώρες μου είναι περιορισμένες και ασχολούμαι με τις ακαδημίες και τα μικρά παιδιά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε το κάνουμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν το χειρότερο ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού, δεδομένων των χρημάτων που έχουν πέσει στα ταμεία. Ο ΠΑΟΚ κάποτε κατέβαινε κάτω και έπαιζε στα ίσα τις ομάδες. Τα ίδια έγιναν και με τον Ολυμπιακό. Προχθές στην Λεωφόρο θα μπορούσε να φάει και περισσότερα».

Για τον Στέφενς και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:«Νομίζω πως ο Στέφενς έστησε λάθος την ομάδα. Δεν μπορείς να παίζεις τόσο αμυντικά και με μόνο ένα επιθετικό. Σε όλο το παιχνίδι μια μόνο ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, είναι το λιγότερο ντροπή. Έχει ένα πρόεδρο που πετάει τόσα λεφτά αλλά το θέμα είναι αυτοί που τα διαχειρίζονται τι τα κάνουν. Μάλλον οι διαχειριστές στην διοίκηση δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Ο ΠΑΟΚ γενικώς με απογοήτευσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως πιστεύω πως και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απογοητεύτηκαν»,

Για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:«Είδαν τους ποδοσφαιριστές να παίζουν φοβισμένα, όλες οι ομάδες που πέρασαν από την Λεωφόρο έκαναν φάσεις, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καν ευκαιρία. Περίμενα περισσότερα από τον Σαλπιγγίδη, από τον Νίνη, αλλά δεν είδα και πολλά πράματα. Παραξενεύτηκα πολύ όταν είδα τον Νίνη να κάθεται στην γωνία και να μην κάνει τίποτα. Το ίδιο και με τον Σαλπιγγίδη, παίζει θαυμάσια με την Εθνική Ομάδα και στην Αθήνα δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω τι τους είπε και ο προπονητής, έχει μεγάλο όνομα, αλλά τα ντέρμπι τα σκέφτεται προφανώς λάθος. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόγραμμα μέσα στο γήπεδο ο καθένας έκανε ότι ήθελε. Παλιά όταν ο ΠΑΟΚ είχε Κούδα και Σαράφη, την μεγάλη εκείνη ομάδα, για να τον κερδίσουμε φτύναμε αίμα».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να βάλει πέντε γκολ. Το σκορ ήταν τελείως πλασματικό»

Για τον Κατσουράνη όπως και την διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Το είπα και για τους άλλους που ήταν στον Παναθηναικό και ο Κατσουράνης ένα τίποτα. Αργός και με πολλά λάθη, όπως και ο Σαλπιγγίδης και ο Νίνης. Για τα λεφτά που έχουν πέσει θα μπορούσαν να έρθουν καλύτεροι παίκτες. Τζάμπα πάνε τα λεφτά έτσι και είναι κρίμα για τον Σαββίδη, μου φαίνεται ένας αξιοπρεπείς κύριος και σοβαρός. Θέλει άλλες προσθήκες ο ΠΑΟΚ, θέλει δύο σέντερ μπακ, θέλει επιθετικούς, γενικώς θέλει άλλη ομάδα. Κάποιοι θα πρέπει να κάνουν σωστά την δουλεία τους και να μην κοροϊδεύουν τον Σαββίδη» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: